“Sijoittajat uskovat suomalaiseen prosessoriin”

Oulussa ja Espoossa toimiva prosessoritekniikan kehittäjä Minima Processor on saanut kaksivaiheisen siemenrahoituskierroksensa päätökseen.   Uusin yhtiön prosessoriteknologiaan uskova rahoittaja on Lifeline Ventures.

”Me teemme prosessoreista vähemmän virtaa kuluttavia ja vikasietoisempia. Käytännössä tämä tarkoittaa, että meidän teknologiamme avulla älykkäitä mikrokoon laitteita voidaan sijoittaa sellaisiinkin paikkoihin, joihin nykyteknologialla ei ole asiaa, koska ne joko kuluttavat liikaa virtaa, tai eivät kestä esimerkiksi suurta kylmyyttä tai paineenvaihteluita”, Minima Processorin toimitusjohtaja Toni Soini kuvaili yhtiönsä ratkaisua maaliskuussa rahoituksen ensimmäisen vaiheen jälkeen.

“Miniman osaaminen on aivan maailman huippua ja tämä osaaminen istuu erinomaisesti erittäin voimakkaasti kasvavan IoT-markkinan vaateisiin, jossa energiankulutuksen pienentäminen on avainasemassa”, sanoo Lifeline Venturesin partneri Juha Lindfors.

Minima mainittiin uutisartikkelissa.

Lue Lisää:

https://www.tekniikkatalous.fi/